De Magazine Media Associatie (MMA) organiseert ieder jaar de MERCURS, met als hoogtepunt van dit event de uitreiking van dé vakprijzen voor de Magazine Media. De Mercurs worden uitgereikt aan personen/magazinemerken die zich in het afgelopen jaar verdienstelijk hebben gemaakt in de magazine media sector. De Mercurs worden sinds 1998 uitgereikt.

 

Dit jaar is ook een reportage van Quest over Qryptonite genomineerd in de categorie ‘Reportage van het Jaar’. In deze reportage, (‘Gratis geld!’) werden Quest-lezers ingewijd in de snel ontwikkelende wereld van crypto-currency. In de reportage werd het ontstaan van de puur Nederlandse crypto-currency Qryptonite in een aantal artikelen op de voet gevolgd. Dankzij het partnership van Quest en Qryptonite kon iedere Questlezer met een unieke code uit de Quest gratis Qryptonites verzamelen. Gratis geld voor iedereen dus!

Of het artikel over Qryptonite heeft gewonnen? Dat horen jullie morgen!

Comments are closed.